Home » You Choose concept

YOU CHOOSE

Bij CHMPS is iedereen een winnaar. En winnaars worden gekenmerkt door de keuzes die ze maken. Keuzes waarmee je je onderscheidt van de rest. Keuzes die jezelf definiëren. Keuzes die je tot een winnaar maken.

 

Bij CHMPS vinden we deze keuzevrijheid essentieel, onmisbaar en eigenlijk heel normaal. Daarom hebben wij onze gehele collectie zo ingericht dat jouw persoonlijke keuze je product uniek maakt. Je kiest een product, een ontwerp, een kleur en een maat. En dan treedt het You Choose concept in werking... Je kunt kiezen tussen vier opties voor de achterzijde, waardoor jouw shirt uniek en persoonlijk wordt. Er zijn heel veel mogelijkheden per ontwerp, dus jouw voorkeur is er zeker bij. Jij wint altijd!

 

Dankzij de keuzevrijheid die u bij CHMPS heeft, worden onze producten speciaal voor u handmatig op maat gemaakt. Dit maakt de levertijd ongeveer 5 werkdagen. Deze manier van werken betekent ook dat we de op maat gemaakte producten niet kunnen terugnemen en/of ruilen en aankoopbedragen niet kunnen terugbetalen. Zorg dus dat je de juiste maat bestelt.